Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss

Kan du kyssa någon
så att hon fysiskt känner det
fast hon är många mil från dig?
Då har du kommit långt på Vägen!




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-16 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP