Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets träd

 

 

Höstens kalla vindar
svepte genom trädets krona

bladen lossnade 
och föll

stod naket och kalt
i vintermörkret

inväntade vårens ljus
varma vindar
och nya blad




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2022-09-16 09:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina ord i detta livets träd...
2022-10-31

  Susen VIP
Fint om livets träd.
2022-09-18

  Öknens Ros VIP
Vintervila i väntan på nästa vår.
2022-09-17

  Blomma-Stjärna VIP
fin text om en årstidsbunden förändring - ger mig tanken att allt har sin tid!
2022-09-16

  överlevaren VIP
Mycket bra ordat!
2022-09-16

  Eva Helene VIP
Hoppet om en ny vår lever här. Fint!
2022-09-16

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker bild av hur allt i tillvaron
vandlas, förändras och föds på nytt.
2022-09-16

  Kajan VIP
Första raden ur Erik Axel Karlfeldts ”Intet är som väntans tider” kommer för mig vid läsningen, och det är en komplimang, även om texterna är väldigt olika. Fint diktat om årstiderna och deras påverkan.
2022-09-16

  Niliboy
Ja, när höstens svalka är här kanske vi redan längtar våren!
2022-09-16

  Maria Sundelin VIP
Hösten är både en början och ett slut
Kramar
2022-09-16

  Kungskobran VIP
Jag avundas trädens avskalade vintervila
2022-09-16

  Sparvögat VIP
En vacker beskrivning av årstidernas och livets växlingar…
2022-09-16

  Gunnel Eriksson VIP
Fin beskrivning at årstidsväxlingarna.
2022-09-16

  ULJO
Så fint
2022-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP