Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte hunnit skriva dikter under alla intensivt fridfulla intryck från italienska vinregioner, men åter igenom Alperna rinner pennan till...


TÄLT #4 : Alpin Högsommar

 

 

Tycktes stå ett tält på toppen;

kan lika gärna varit nåt slott

Vackra kyrkor låg längs dalen,

synts blanda vin med traktor & kor

 

 

Bussen farit genom trängsta

tunnlar av tid, återvändsgränder

Guiden tagit oss förbi

vareviga vägs krånglande gränser

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-16 17:28



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Härligt!
2022-09-20

  Gunwale VIP
Man känner den resandes öppna sinnen!

2022-09-16

    Lena Söderkvist VIP
Verkligen en fin resa, och du får se sköna vyer en masse, och hinner ändå med att registrera och reflektera över dem. Det tackar vi för, för detta var läsvärt.
2022-09-16

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker texten, för senare läsning.
2022-09-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP