Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


höstens tecken


Välkommen


Höstens tecken
är min tunna blåa dunjacka
det ska mycket till
innan den tas på

Igår var dagen
för den röda höstjackan

idag är dagen
för den blå

Nu är jag förberedd
inför höstens antågande

Välkommen!




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-16 19:25



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Hösten innebär förändring, vi vet att den ska komma, men vi spjärnar emot. Du skildrar det fint med hjälp av dina två jackor.
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP