Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Staff?


Jag har överlevt hösten

Jag har överlevt hösten

Ska jag då straffas

med efterlevandes skuld?




Fri vers (Fri form) av Bo Lövhalka
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-16 21:04



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Nej ingen skuld, hösten är svårmod i sig, du är bara en människa
2022-09-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-09-17

  urbanjohanssonwriter VIP
Tung. På ett bra sätt.
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka