Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaukasisk ovtjarka

föreningsliv, folk
tjugo, trettio pers i ett rum
och några som mest fladdrar förbi
i skenvärld under lysrörsarmatur

kallpratets domäner
trevlighetens fernissa
tissel och tassel-trassel

sorldammen
inte mina vatten

instinkten säger: dra
du primitive från vidderna

den kaukasiska ovtjarkan
var mindre skräckinjagande än
detta överciviliserade schemaläggande




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-17 01:29



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Haha, uppriktigt rolig att läsa mitt i sin jobbighet:-)
2022-09-21

    ej medlem längre
"den kaukasiska ovtjarkan
var mindre skräckinjagande än
detta överciviliserade schemaläggande"

Nålad tidsanda.
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP