Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singulariteten

Jag såg aldrig kanten
innan det var försent
koronan gick från svart
till vitglödgad,
och allt jag kastade
mot elden
bara fick den hetare
ju mer jag försökte fly
desto hårdare drogs jag
in mot mitten
på ytan kan jag leva
i kärnan blir jag ånga
längre ut i kraftfältet
är det kallt, för kallt
där tappar jag min mening,
du vet, den nya
den jag fick av dig




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-09-17 02:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det brinner.
Älskar;
"där tappar jag min mening,
du vet, den nya
den jag fick av dig"
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP