Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat


Oavsett ord ordalag

Ord i ord ordar i oordning ordnar
O ordnandet
Oordnat
*
Ensam simmare som ordnaren samordnar ordningar ordnat
avsedda för i förgårdar eller.. utanför, som medförande
oinspelade som inspelade stim
som
stimmar i olag men som i ordningslag
*
**Ordnande av ord ett av högsta på intresse**
*
Att orda för ordnande på ord hålla i trim en betingelse med eller inget stim alls det är minst sagt en stimmig ordalags konst.

Copyright Glitträ




Prosa (100-ordare) av Glitträ VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-17 09:10



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En ordlek som heter duga.
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP