Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HAR MAN LITE AKTNING KVAR

Har man inget vemod kvar
blir poesin ej som den var
när vartenda ord gav svar
på tungsinnet som man bar.

Har man ingen ilska kvar,
blir ens insikt mera klar.
Så man sina krafter spar,
medvetet och tar ansvar.

Har man ingen rädsla kvar
blir kärleken ens gensvar.
Man vågar visa sig sårbar
och ej någon själ bedrar.

Har man lite aktning kvar,
tackar man för allt man har.
Med sin självinsikt bidrar
och ger hellre än man tar.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-17 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP