Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beting


Vid sjukdom
är jag den gamle
uppe i rummet
på kortsidan,

tankarnas brottstycken
glittrande
i synapsbelysning,
som havets brottsjöar
i månljus;

mumlandet hämtat
ur den bortvände
gamle gud faders tankspridda
plock
med omständigheter,

gruvbrytningshostandets vämjelse
stigande i trappan
ur vildhustruns skrovliga förkylningsrör,

veckan utlagd
på bistert beting;
överlevandet dyrt och kortsiktigt




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-17 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP