Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lull-lullet


Jag borrar in mig
i de sista årgångarnas kompression,
känner på ett och annat dagbökeri,
gör ljudkonst och akusmatik
på ett sammelsurium av slutverser;
kontrollerar kroppshållningen
i förbiflygande skyltfönster,
fyller febern med alvedon,
smärtan med omkostnader,
umgås hjälpligt via gränssnitten,
snyggt dragna
över själsförmögenheter och fattigdomsbevis;
aritmetik alltid det som återstår
när lull-lullet blåst åt helvete




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-17 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP