Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Självlysande höst

Den städse
gröna busken

Nu så översinnligt röd

Signalerar allt annat än
anonymitet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-17 11:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint , tyvärr snart avlövad
2022-09-18

    Lena Staaf VIP
Åh så fint! En buske och en dikt som sticker ut. Bokmärker.
2022-09-17

  Larz Gustafsson VIP
Sannerligen.
Snyggt.
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP