Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ser du färgerna, älskade?


det är höstanvinden som blåser oss ikapp

 

Det är inte hösten som för oss framåt

även om lövens eld får oss att skynda på stegen

det är höstanvinden som blåser oss ikapp

 

det är älskog i lövskogskoja

och stulna kyssar under almarna

 

imorgon ska vi göra våra val

ta ett steg närmare utslaget

låta våra kroppar bekänna färg

låta höstanvindarna följa skiftningarna

det brokiga, det färgrika

 

någonstans där bortom

når vi fram

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-17 17:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Innehållsrikt på få rader. Allt från lövens eld, älskog och val. Vändningen i slutet känns hoppfull.
2022-09-26

  Eva Langrath VIP
Tycker om hur höstanvinden för mig framåt i orden.
2022-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Är det inte lite väl kallt...?
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP