Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gryningen nalkas obevekligt minut för minut och tro det eller ej, men för ovanlighetens skull är jag på väg att ge upp - för jag är helt slut (Januari 2013) - Idag 2022 finns du i mitt liv men när jag sover själv ...


En natt bland många andra nätter ...

... sitt avtryck 
i mina sinnen sätter ...

En natt 
till
utan dig
jag allra helst vill ...

Gryningen dröjer
ännu en stund
och den saknad
jag inom mig känner
har på ren utmattning
fått mina känslor
att i det närmaste gå på grund ...

Så även om du fattas mig
och jag allra helst 
hade velat få somna med dig
som är ämnad för mig ...

... tror jag det är bäst
om jag helt enkelt trots allt
tar och sover en blund ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-09-17 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP