Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte lever imorgon

Om jag inte lever imorgon
Fångade jag livet
Kände jag det
I min själ
Levde jag rätt

Förstod mina älskade
Mig
Förstod jag dom
Var jag älskad
Finns ju inget
Facit

Så länge jag känner
Naturens dofter
Så länge jag
Känner
Kärlek
Lust
Hoppas jag
Att jag fångar
Nuet
Dagarna
Så mycket
jag förmår





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-17 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP