Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst

 

Som att han groddade

svårfångade lövträdsalar för

sin längtans skull,

vem vill inte ha en omhuldad lund

till våren att lägga sin vila vid

tänkte han i höstens tid




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-17 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP