Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återpublicering


höst

Hon dansade rak

över höstar och år

genom vildänders flyktiga slag

naken var foten och armen böjd

Där hon dansade bort sin dag

 

Resan var bruten midjan så smal

blidvinter kommen i nöd

sången har tystnat rösten är svag

där hon dansande möter sin död

 

 

Dimmorna tätnar hargen är tom

ingen finns att blota och fråga

men än vilar slöjor över höstlig mark

Så dansa mer än du vågar.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-17 23:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Skönt vacker orddans med höstligt anslag.
2022-09-18

  Sparvögat VIP
Så fantastiskt vacker och sorgset vemodig är resan i höstens landskap…
Språket är så underbart magiskt, bland det mest gripande jag har läst!
2022-09-18

  Kajan VIP
Tidlös känsla vilar över texten, och språket är skönt med vemodston som lyfter berättelsen.
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP