Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Orättvist samhälls-förbud. .."



Det nygifta Allians-
Trump-paret
ville döpa sin dotter

Till det framgångsrika
namnet Cessium med
kommande strålande
smeknamn "Cessan"

Men det blev avslag!

-Jäkla efterblivna
Vänstervridna pack!

Som lägger politiska
åsikts-förbud på allting

Inte ens ett oskyldigt
Barn får man döpa
som man vill

I detta hemska
Kommunist-samhället




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-18 05:44



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Känner till en figur som bytt namn till Räv, "kan man heta Björn kan man heta Räv" resonerade han och det gick igenom. Kommunisten på skatteverket var väl ledig den dagen.
2022-09-24

  Anya VIP
Jaa ibland blir det inte som man vill. Trodde det blev ett högerstyre nu?
2022-09-20

  Öknens Ros VIP
Hörde på radion att det finns de som heter Elefant. Tro't om du vill!
2022-09-18

    Lena Staaf VIP
Allt är sossarnas fel. Som blivit kommunister. Så säger drn som saknar argument.
2022-09-18

  Kungskobran VIP
Kommunism
Nazism
två sidor av samma mynt
2022-09-18

  rostspik VIP
Sverigedemokratisk logik: så fort man inte får som man vill, eller blir emotsagd, är det kommunism.
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP