Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Digital Epistemologi


Utan bevis II - epilog

Aktioner mot det fattiga

Och utsatta privatlivet

Utan bevis sprider människor

Förutfattade åsikter

och ytliga fördomar

OM andra människor

Än sig själva

Som de hänvisar till

någon annans förtal

grundat på empiriska

erfarenheter från det förflutna

När människor behöver

Ha andra att skylla på!?

Den egna insatsen

Förringas till att vara

Samhällsnyttig i och med

den egna karriären

och jobbet de befattar sig med

kommer i första hand

Stackars människor

Som det skylls på

De får bära skammen

Trots att de inte ha valt

Vem eller var de födits till

 

Taleptox Skrev

Den 20220916

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-09-18 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP