Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkänning



Det gröna bladverket transformeras
Orangeröda toner och mot gult
lyser upp

Det gnistrar till
Min tjocka jacka är än för varm
dagen värms upp av solens strålar

Allt är lite svalt som nyss var för varmt
Vinden tar sig obönhörligt igenom
vindskydden som funkade så bra

Mot kvällningen sänker sig
mörkret
återigen som varje år
vi går hösten till mötes












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-18 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP