Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022


Lappa sargad skådespelare ikväll

Jag ringde dig
och spänt väntade jag
tills tonerna dog ut
din röst hänvisade mig
till röstbrevlådan
och jag tryckte bort möjligheten
axlarna sjönk ett snäpp
och pustandes
andades jag ut

jag slipper lappa
sargad skådespelare
ikväll




Fri vers av filosofian
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-18 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian