Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberfundra 10

 

 

Mitt val arbeta

en vecka efter valet

pågår baksmällan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-09-18 10:53



Bookmark and Share


  Annica Kaufeldt VIP
Den baksmällan kommer inte gå över på ganska länge.
2022-09-23

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker förstås texten.
2022-09-19

  överlevaren VIP
Ja, det är många som har huvudbry över hur allt ska bli....det ger huvudvärk...för valet känns som en käftsmäll!
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP