Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets alla dagar

Livet pågår hela tiden 

Ibland sker det av bara farten

Då när allt rullar på i vardagen 

Andra stunder är det tydligt 

Hur snabbt allt kan förändras 

 

Var vi än befinner oss idag

Så kommer andra dagar komma

Då vi upplever livet annorlunda 

För dagar kommer och dagar går

Från dagen vi föddes in i livet

Tills vi möter vår sista dag

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-21 06:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord från en klok kvinna.
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP