Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septembermorgon

Ser solen glittra i de färgade löven

De som ännu är våta efter nattens regn

En vacker höstdag i september

Full av svaga vindar och dalande löv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-20 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP