Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens väntan

Djävulen bär inget kön,
djävulen lurar bakom varje kvinna eller man,
beroende på lust.

Djävulen finns där som en hora,
eller som strecket på din tallrik,
djävulen rinner i dina vener och talar till dig som en hallick,
lyd & lär när djäveln älskar med din själ och strör sin sädesvätska över dina sår.

Djävulen inväntar dina nästa snedsteg,
djävulen tröstar henne med brustet hjärta,
finn en annan man - låt nästa man på tur slicka dina sår.
Djävulen skrattar bakom honom vid spelautomaten,
spela några omgångar till - du kanske finner en pott när barnbidraget tagit slut.

Djävulen slickar dina tårar och lever på din sorg,
väntan på nästa synd,
låt djäveln prägla ditt ljus med misär,
oavsett vad du gör kommer djäveln sitta vid axeln och leva på dina fel.







Fri vers av AnnatSinne
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-18 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnatSinne
AnnatSinne