Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttplaner (Min kamp 2.22)

Vad ska jag ta med mig

vad ska jag skänka bort?

Att sälja och lämna är

inte lika roligt som

att köpa och börja om på nytt.

Du lilla stad, mitt hem

på jorden, min förortskommun

kommer aldrig bli hemma

på samma sätt. Jag återvänder

från min tillfälliga frånvaro

till närvaro i vardagen;

äventyret är över.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-09-18 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP