Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fokus


Dig med mig


Jag behöver ditt fulla fokus
så att jag vågar yppa det
som ligger därinne
djupast i mitt hjärta

Jag behöver
att du verkligen
på riktigt lyssnar
när jag berättar det här nu

dina ögon
öron
andetaget
som tvekande väntar
inför vad jag kommer att säga

Jag behöver dig med mig
- är du med?




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-19 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP