Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äntligen tillbaka på solkusten


en liten betraktelse


värmen ångar från regnvåt esplanad

som åter börjar leva

solen kysser havet

mannen med hatt skrattar högt
åt den livsbejakande valpens krumsprång
när den leker tafatt med vågorna
som fortfarande rullar brusande emot stranden

palmernas vindbitna blad har stillat sig
sträcker sig stolta mot det himmelsblå

en ung kvinna med solblekt hår
försöker hålla balansen på sin bräda
när havets lek blir för vild
hennes lilla skri når mig på balkongen
lite skräckblandad förtjusning

... kaffet smakar makalöst gott 




Fri vers av Klint
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-18 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint