Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leder till utlösning... muskelspänning, avslappning, GLÄDJERUSET


Skrattorgasm

Det börjar med en smeksam vind
övergår i allt mer aktivitet
Ögonkontakt, leenden
Så börjar det bubbla, först små
som blir allt större
Nu kan du inte hålla emot längre
Det hörs nu utåt, ljudligt
Du tappar kontrollen,
Klimax närmar sig....tårarna börjar rinna
Skrattet kanske gör att du tappar andan
Slutligen kanske du ligger på golvet och
märker att du kissat på dig...
Du befinner dig nu i ett glädjerus!

Sen kommer avslappningen och
leendet tillbaka!











Fri vers av WyS VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-19 08:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skrattparoxysm
är en oxysm
som inte har något stopp
ger konvulsioner i min kropp
2022-09-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP