Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öknens Ros revival

 

 

att ändra namn var ej ett lyckat drag 

i själ och hjärta jag fortfarande var 

den vars namn var Öknens Ros 

vi lever i sällsam symbios 

 

Optimisten i mig överraskade 

där jag tröstlöst traskade 

sökte finna alla orden 

spridda över hela jorden 

 

Optimisten var ej den jag trodde 

ändå i mig den rackar'n bodde 

sa åt mig vad att skriva 

en så pretantiös diva 

 

nu jag funnit mig tillrätta 

detta vill jag nu berätta 

Öknens Ros är mitt namn 

nu är jag tryggt i hamn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-12-02 09:19



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Välkommen åter!
2022-12-20

  Taleptox VIP
Tycker Öknens ros är ett fyndigt nick
2022-12-17

  Susen VIP
Ja här landar diktarjaget tryggt i hamn.
2022-12-03

  Sparvögat VIP
Ombyte förnöjer~Öknens ros,ett
vackert namn…


2022-12-02

  Kungskobran VIP
Du var min ros
som stack sin kos
välkommen tillbaka igen
min kära skrivarvän

2022-12-02

  Solstrale VIP
Du har dig i allt… dina ord berör tusenfalt… med din öken-ros lyser upp allt! Om det är glädje eller sorg du visar för orden din försorg!
2022-12-02

  Kajan VIP
Välkommen tillbaka ! Ränderna går inte ur eller för att citera Gertrud Stein: ”En ros är en ros är en ros” ..
2022-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om namnbytet, varav hjärtat är fullt, skriver pennan.
2022-12-02

    Music mind VIP
Ibland måste man testa saker och om det inte känns som man tänkt sig kan man alltid ändra tillbaka. Gillar ditt namnval.
2022-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP