Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Hösten stilla nalkas

Morgonen kall 
frisk och färgrik

Lönnen som glöder
i solen som stiger

Septembers första kyla
dess andedräkt väcker något inom

Alltmedan vindar av höst tar tag
faller löven som regn

Förvandlar gatan till en manege 
där vindarna alltid dansar barfota















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-19 09:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar höstdikt vars innehåll förstärks av det fina fotot.
2022-09-19

  Öknens Ros VIP
En vacker höstdikt och en lika vacker bild.
2022-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP