Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädens själar och jag




En mörk skog. Träd
som står
tysta.

Allt har stannat av, hur jag letar
efter någon
som är vilsen.

Någon
jag tänkt
mycket på.

Någon som kanske
sover
under granris.

Jag bara
står undrande.
fortsätter
att tänka,

fortsätter att försvinna bort
från ljuset,

sen drömmer jag att jag
ropar efter dig.

Men ingen
hör mig,
som om jag
upplösts
till rymdstoft,

blivit som en prick nån
annansans

inte här.








Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-19 10:42



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Ja, det är skogen och träden - och alla vi och just du.

2022-09-21

  Lustverket VIP
Dessutom levererade du en spännande neologism; "annansans"!
2022-09-21

  Kajan VIP
Texten väcker en märklig igenkänning; att mista någon kan leda till att man mister den man var fram till dess, plötsligt är själens utgångspunkt flyttad, men vart ?
2022-09-19

  Niliboy
Bland träden är granen den som värmer mest!
2022-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg