Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De kalla maträtterna

 

De kalla händerna

De kalla fötterna

 

Den kalla sängen

De kalla väggarna

 

De kalla maträtterna

De kalla stolarna

 

De kalla känslorna

De kalla dikterna

 

Den kalla blodet

Den kalla själen

 

De kalla tårarna

De kalla kinderna

 

Det kalla andetaget

De kalla ögonblickarna

 

De kalla de

Den kalla jag

 

Söker värme utifrån och inifrån

Söker människors värme utifrån och inifrån

 

Söker liv

Söker ord

 

De fula och äckliga påhittade känslorna

De maskerade och tomma hjärtan

 

Ger ingen värme ut heller in heller runt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-09-19 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP