Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Karsmoinröd himmel av AndLou


Staden

Stadens brus
ger mig rus
den brinner av kreativitet
fantasi och vitalitet
den är full av brustna drömmar
sår som ömmar
glädje svek och kärlek
det är stadens liv
den är förtrollande manipulativ




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-19 18:49



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Städer har både sina för och nackdelar. De har även många olika ansikten beroende på var man bestämmer sig för att utforska den.
2022-09-20

    Lena Staaf VIP
Fin dikt som fångar in stadens olika ansikten.
2022-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om stadens mångfald.
2022-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP