Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det vara så...

Nordbo, på svar, på tal är slängd...
-Hur kan ni ha längst medellivslängd?
- Beror ju just på
att det bara är så
halva året djupfryst! Sol bort trängd!




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-19 19:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så är det ju helt sant
vi är nedfrysta halva året
Den var rolig!
2022-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt