Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ditt stånd min dyrkan

Drömmar i ett virrvarr
I känslor av kärlek

Din ståndpunkt

Rakt i

Mitt hjärta

Ditt stånd i punkt

Får mig att leva
Bli varm

Faller

Vill ha

Står på knä
Vid dina fötter

Din starka hand
Smeker mitt hår

Äger min sexualitet

Vidgar mina vyer




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 101 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-09-19 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar Ditt dubbeltydiga sätt att skriva.
Du har förstånd till denna talang. Önskar att fler vågade öppna sig som Du.
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish