Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hittade en väldigt gammal vers i en bortglömd låda som jag skrev för 15 år sedan eller mer. Jag fick en idé om att skriva en 'ABC-bok' för vuxna,och det här var versen på bokstaven D Tog mej aldrig igenom hela alfabetet, men några verser blev det.


"D"

Du dansar
Det syns inte
Dom säger att det är dårskap
Att du egentligen bara darrar

Du är dyster
Det syns inte
Dom säger att du egentligen är diffus

Du svarar aldrig
Du drömmer
Dom säger att du är dum

Din dimension blir aldrig större än du
Det är din distans

I dagar av disharmoni
Lever du som den diskreta dåre du är

Du darrar
Det syns inte
Att det är döden som dömt
Dom säger att du är i dager

Dom säger
Att du äntligen
börjat dansa




Fri vers (Fri form) av Skatflickan VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-09-19 20:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är bra. försök fån en bok förlagd,
2022-09-23

    Music mind VIP
"I dagar av disharmoni
Lever du som den diskreta dåre du är" helt genialt!
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP