Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


L


Med dig

Vågad
Vågar
Med dig

Aldrig förr
Har någon sett mig

Öppnat upp mig
Så som

Du




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 88 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-19 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En synnerligen vacker komplimang!
Om personen fick veta just detta kan jag garantera att ”med dig” kommer att växa minst 100 meter till - av glädje!

Och säkerligen av innerlig kärlek.
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish