Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väljarna har sagt sitt!


Envälde eller demokrati

Ser fram emot att se
om man lyssnar på
de 20% som vill se
en politik som visar
att trygghet beaktas och
att alla som är i arbetsför
ålder och som och bor här
och får ta del av resurserna
bidrar med sin energi för
det man får ta del av!

Hör och ser att ett parti
med lägst antal röster kräver
plats i regeringen medan näst
största partiet stängs ute.

Är det demokrati eller vad
ska man kalla det?

Fruktansvärt att se detta förtryck
och nedvärderande av de som
röstat på SD.

Det handlar väl om samarbete
även om man tycker olika!

Man visar genom sitt handlade
att förtryck och nedvärdering
är okej... Det finns rötägg i alla
partier därför ska man vakta
sin tunga!






Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-19 20:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det skall bli intressant att se vad de kan göra åt brottsligheten och arbetslösheten i de utsatta områdena
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP