Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No drainer

 

Negativity 

Is draining my energy 

I'm positive!




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-19 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP