Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en sådan dag idag ... ... dagen efter är en ny dag som definitivt är annorlunda än idag ... förhoppningsvis ... Lika adekvat idag 2022 som i januari 2013 då detta publicerades här tidigare


Om det bara vore så enkelt ändå ...

... att bara vi vill
nårgonting tillräckligt mycket
så kan vi det verkligen få ...

Och att om vi inte får
det som vi så hett önskar och vill
så ville vi det inte tillräckligt mycket ...

Ty livet är lite mer komplicerat än så
även om viljan i sig
kan räcka väldigt långt ändå ...

... så är det så
många andra faktorer
vilka sätter sina spår
och därför påverkar och inverkar
på våra möjligheter att nå
våra önskade mål
hur mycket vi än vill ...

- Det verkligt svåra är
att skilja på vad som är möjligt
för oss att själva påverka
och vad som det inte är ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-20 06:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Var och en sin egen don Quijote
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP