Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gråmulen dag om hösten


Städsegröna
häckens tentakler

Vajar
sina fröställningar
fram och åter

gör små små
osynliga cirklar
i vinddraget

Duggregnet
hänger i luften

Inne i grenverkets
labyrint
Samlas de vackra
kontrastrika
skatorna

En gråmulen dag
om hösten







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-20 07:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fina kontraster målas upp, det gråmulna och så den parant svartvita skatan.
2022-09-20

  Kungskobran VIP
Satan
sa skatan
här fanns inget att ta
kra kra kra

Fin dikt om det gråmulna som åxå har sin charm
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP