Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brist på framgång


Självrannsakan

Framgång önskar jag mig
ytterst få framgångar i mitt liv
kanske ansträngde jag mig inte tillräckligt
psykiska besvär gjorde inte saken lättare
jag har inte haft förmågan att ta för mig




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-09-20 08:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fattar ingenting höstvinden är frisk och klar men det är inte för alla givet
höra den
Är alla här på sidan depressiva idag?
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP