Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan vi somnar




Allt väntar på
att vakna. Och mycket ska dö.

Först mörker, sedan ljus
och så mörker, ljus, mörker

Is, hetta, regn.
Vi se oceaner i en regndroppe.
vi ser var och en
i en oändlighet

Vi ser det falla
och dunsta.

Vi ser våra kinder
skrumpna.

Böjda stjälkar
i solnedgång

om hösten i längtan vi gå
längtan vi gå.

Vi kan gå hur långt som helst.
Vi kan gå
mot horisonten.

vi kan nå stjärnorna
och mycket längre än så.

Innan vi somnar,
innan vi somnar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-20 10:18



Bookmark and Share


  Niliboy
Må det gå smidigt i frid!
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg