Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan inte komma ihåg mitt namn

 

Ibland!

Mycket ibland händer det!

 

Att jag har svårt att komma ihåg mitt namn

Att jag har svårt att känna mig igen

 

Det beror på hot och tortyr jag utsatt för i IRAK, IRAN terrorländerna delikt

Det beror på hjärntvätten jag utsatt för av västvärlden som en flykting

 

Det beror på alla är likavärde lögnbudskap

Det beror på miljö, djurrättigheter som tagit över mina rättigheter

 

Det beror på att jag var så naiv och så dum i hela mitt liv

Det beror på att jag trodde att människan är ett helgon  

 

Det beror på att alla gav upp

Det beror på att alla fegas

 

Det beror på tystnadskultur som alla utsatts för 

Det beror på satans makt över de som styr i västländerna

 

Mycket tydligt!

Mitt namn är makulerat ur historia och ur tiden ut

 

Någon annan har beslagtagit mitt namn

Nu lever jag namnlös, landlös, hemlös…  

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-09-20 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP