Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Surt är dagen  

 

Jag är surt

Jag är besk

 

Mina dikter är sura

Mina teckningar är sura

 

Min dag är surt

Min natt är surt

 

Mina drömmar faller sura

Mina mardrömmar vaknar sura

 

Jag lever bland sura väggar

Jag umgås dag som natt solo och surt

 

Jag talar surt

Jag andas surt

 

Mina grannar är djävla ännu mera sura

Folk jag träffar på gatan är som fan evig sura

 

Det beror på landets livsstil

Det beror på mångkulturellt samhälle

 

Det beror på verkligheten som evig är

Surt och sant

 

Tack ni alla som gjorde mitt liv surt!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-09-20 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP