Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

autonomi

vi rapporterar
via burktelefon från varsin skyttegrav
jag har slutat kännas vid livets kontraster
lyssnar på koltrasten
som vaknat nu

dikterna jag skrev
som var som sjöfåglar som skränade ditt namn
japanska kråkor
som kallade mig
för idiot

jag letar inte efter platsen
där jag kan börja om
jag söker i mina muskelminnen
efter någonting som är värt någonting
med mig

aldrig mer
ska jag ge mitt hjärta autonomi
aldrig mer
igen & igen.




Fri vers (Fri form) av Evelina Bramstång
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-20 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Bramstång