Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson Foto - Elinor Sörensson Bildbearbetning - BenGust


Strandad rymdblomma 2


Orange klockform
österländskt leende
med charmerande
fräknar och reslig figur

timida kronblad
graciöst följande
vindens rörelser
i en höstlig slöjdans

uppåt uppåt
driver dofter
driver rymd
med högt till tak

doftlilja och
schersmin
systrar så sköna




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-20 17:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ljuvlig dikt att bara njuta av! Gillar särskilt de charmernde fräknarba och den resliga figuren!
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP