Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsenhet

Sinnen som vibrerar
inombords oreda.
Demonerna huserar,
mitt livs eviga leda.

Försöker fokusera
kommer ingenstans.
Hur kan man attrahera
utan någon chans.

Vilsenheten plågar,
skaver mitt hjärta.
Hjärnan som frågar
När avtar min smärta?




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-09-20 18:31



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Intressant, är det hjärnan som frågar eller någon annan del av en tro.
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima