Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek väckte mig i min grav

Din kärlek väckte
mig i min grav.
Tillsammans med
dig är livet ett
härligt nöjesfält.
Jag var död
i ett decennium
efter en uppväxt
i en farlig familj.
Din kärlek väckte
mig i min grav.
Mirakel kan ske.
När du skrattar
blir jag lycklig.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-20 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP